Gäller att leverera ändå

Foto: Niclas Lundblad

Foto: Niclas Lundblad

Hajsan!

Idag spelade vi på Världens Barn-galan, på Bodoni i Malmö. Ett varmt mottagande, nice service och ett coolt ställe. Dock inget folk :-(

Faktiskt inget folk överhuvudtaget. I princip var det bara arrangörerna, mina päron och Nisse (vår bokare) på plats. Jäkligt trist på många sätt. Absolut tristast för Världens Barn och arrangörerna, som inte fick ihop en spänn, under tiden som vi lirade….och inte heller när bandet efter oss körde sitt gig. Hoppas verkligen att det kom fler folk senare på kvällen.

Jepp…så var det……vi anlände kl 14.00…giggade kl 15.00 – 15.45,,,,,och då ska ni veta, gott folk, att spela på en scen, på en helt tom rock-klubb, är fruktansvärt svårt och jobbigt!

Det gäller ju att leverera ändå. De som är på plats har ju rätt att få det de kommit dit för. E man van vid några hundra pers i publiken, och sedan lirar för ca 10 st snällisar, e det dock inte så lätt.

Men viktigt att vara proffsig! …och jag tycker att vi lyckades fint!!! Vi öste på, dansade och hade kul på secenen….och det är viktigt att kunna fixa detta. Gör man platt-fall-gig fastän att det knappt är en kotte i publiken, riskerar man att snart inte få några gig…oproffsighet sprider sig snabbare bland arrangörer än proffsighet.

Men…hoppas att det blir lite fler folk nästa gång vi lirar, nämligen på nästa välgörenhets-gig, Rädda Barnen-kvällen, den 24/10  på Strand i Landskrona.

..och ikväll har jag satt samman en pressrelease gällande Jan Johansen-spelningen den 13/11, och skickat ut till tidningar och radio-kanaler i Skåne. Får se om det blir någon fin artikel i veckan. Vi behöver ju all press vi kan få, för att säkerställa att vi fyller Tages och välter stället…

…för vi e jäkligt trötta på att spela i en tom lokal….hehehehe ;-)

/Dennis, Lenis, Larsis, Christeris

Hemsida: http://www.bloosblasters.se
MySpace: http://www.myspace.com/bloosblasters
Bloosblasters blogg: http://bloosblasters.blogg.se

PS. Glöm inte att anmäla er till Bloosblasters nyhetsbrev. Skicka ett mejl till [email protected], så lägger vi er till listan. DS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0