Covers på Bloosblasters-låtar

På bilden: Annika Zetterström

På bilden: Annika Zetterström

Jo, det stämmer...det finns faktiskt några band som har covers på Bloosblasterslåtar på sin repertoar. Jag har tidigare bl.a. hört blues-älskarna på IT-företaget Lundinova, köra Bloosblasters "Jag håller koll på min frua", och partybandet Millez rocka loss i "I vår familj". Riktigt nice!

Millez: http://www.youtube.com/watch?v=o-uy-f5Hulo (ca 2:30 in i låten kommer "I vår familj")


Idag fick jag dessutom en cool mp3-låt skickat till mig från Richard (som läser Bloosblasters nyhetsbrev och blogg, såklart). Låten var en cover på "Jag håller koll på min frua", som Richards band lirade för några år sedan. En riktig röjjar-version. Skönt munspel och bra stomp!

Jag måste erkänna att det känns väldigt kul och dessutom riktigt smickrande, att det finns en del band därute som bemödat sig med att "planka" våra låtar och spela dem på sina gig, tillsammans med en massa andra goa covers. En boost för egot! ;-)

Känner ni till något annat band som kör covers på Bloosblasters låtar, så släng iväg ett mejl till mig. Jag gillar ju att ha koll på läget.

Jan Johansen föresten, som, vi ska gigga med den 13/11 på Tage's i Landskrona, har inte gett feedback på vårt låtval ännu. Han har haft grymt mycket att göra (hans musik ligger högt på listorna i Sverige, Norge och Finland nu). Jag klandrar honom inte. Börjar dock bli omt om tid för oss att repa in 8-10 nya låtar......suck....men det löser sig säkert...vi får väl jobba på när det väl blir dags....hehehe.

Dags att chilla ett par timmar, innan jag och Lena ska iväg till konstnären Annika Zetterström på vernissagefest: http://www.annikazetterstrom.se/.

Annika är konstnär och har bl.a. gjort omslaget och alla fina teckningar i texthäftet till cd:n "Sidd ente ena". Till vår kommande cd har vi anlitat Annika igen. Vi har redan fått se de nya teckningar som hon tagit fram. De äger fet-fetast :-)

Hörs snart.

/Dennis och de andra Bloosblastrarna

Hemsida: http://www.bloosblasters.se
MySpace: http://www.myspace.com/bloosblasters
Bloosblasters blogg: http://bloosblasters.blogg.se

PS. Glöm inte att anmäla er till Bloosblasters nyhetsbrev. Skicka ett mejl till [email protected], så lägger vi er till listan. DS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0