Ojojoj...Jan Johansen, Ingrid, Uffe & Lottie rockar fet-fetast

Bild: Publik på Tage's

Bild: Publikbild från Tage's "Bloos i Landskrona" (dock från vårt förra arrangemang...bilder från gårdagen kommer!)


Ojojojoj....shit....vilken afton det blev!

Bloosklubb på Tage's i Landskrona, med Bloosblasters och följande gäster: Ingrid Savbrandt, Uffe Richard, Lottie Praznik och Jan Johansen!!!

Några minnesbilder från kvällen:

När...Ingrid Savbrandt tar publiken med storm, när hon inleder med "I got my mojo working". En riktig knock! ...och fortsätter med "The thrill is gone", som får mys-paret i barhörnan att klämma lite extra på varann.

När...Uffe Richard hälsar alla med en glädje-skål, och tutar vilt, med galen blick, när han får låna en riktig munspelsmikrofon för första gången i sitt liv, och spelar sitt livs munspels-solo!

När...Lottie Praznik gör en kanonversion av Joplins "Turtle Blues", och sedan får folk att tro att Hoffsten e i huset, då hon stampar igång "Seduction of Sweet Louise".

När...Dennis upptäcker att 15 av hans gamla polare från högstadiet e på plats och överraskar med att head-banga, längst fram! Wow!!!

När...kvällens absoluta superstar, Jan Johansen, fullständigt knockar oss alla med sin galet härliga power-röst och får alla eventuella tvivlare att inse att Janne-mannen verkligen e en grym blues-rockare av rang!!!

När...stället kokar av härligt, underbart glada människor som ser till att vi alla får en kväll att minnas.

När...Jan Johansen säger med övertygelse, och med en liten grabbs pliriga leende, "- Oj detta var ju helt fantastiskt kul....vi måste göra det till en tradition av nåt slag"!

........och....

.....när vi alla i Bloosblasters (Dennis, Lena, Christer, Lazlo + Prao-Tomas), fullständigt njuter av att just NI har kommit och att just NI väljer att sjunga med i våra låtar. Shit....vilken lyckad kväll!


Tack till Tage's som satsar på musiken i Landskrona, tack till alla som hjälpt till, tack till alla gäster, tack till publiken, tack till Bud som körde ljudet, tack till Pierre Antoft (Jannes road-manager), tack till Halmén musik som lånade ut en 20000-kronors-gitarr till Janne, tack särskilt till Lasse på Halmén som ställde upp med 1000 prylar, tack till Dennis härliga gamla skol-polare, tack till....er alla!!!


....och till våren blir det mer "Bloos i Landskrona" på Tages.


Imorgon bär det av hem till Peps ;-)


/Bloosblasters

Hemsida: http://www.bloosblasters.se
MySpace: http://www.myspace.com/bloosblasters
Bloosblasters blogg: http://bloosblasters.blogg.se

PS. Glöm inte att anmäla er till Bloosblasters nyhetsbrev. Skicka ett mejl till [email protected], så lägger vi er till listan. DS.

Kommentarer
Postat av: Anna & Kenneth

Tack för en fantastisk och underbar kväll i Blues`ens tecken! Ser fram emot meeeeer.....

2009-11-14 @ 18:05:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0