Jam igår, och gig imorgon...guld :-)


Bild: Daniel Blixt

Bild: Daniel Blixt

Igår var jag och Lena alltså inbjudna till IT-företaget Lundinovas musikpub i Lund. Gott käk och trevliga männsikor, samt ett gäng härliga musiker....och så plötsligt...när man står där och njuter av gott sällskap och gungande toner, så....känner man helt plötsligt igen introt på låten som spelas...och snart upptäcker man att...va fan...det är ju "Jag håller koll på min frua" (!)...en låt som jag skrivit...hehehe....grymt kul.....och en härlig version.

Ja, efter ett par timmar var det dax för jam-session, och undertecknad blev uppbjuden med gänget. Jag körde två låtar: "Lia danna" och "Kvinnan som jag älskar".

I bandet var det särskilt en snubbe som jag lade märke till....en kille som knappt var torr bakom öronen, men som lirade jäkligt gott på gitarren: Daniel Blixt (http://www.myspace.com/danielblixt). Coooooolt!

Mmm....nu e det snart läggdax...ska jobba hela förmiddagen med ett konsulta-kneg, och sedan iväg och gigga på en välgörenhetsspelning på Strand i Landskrona, som Rose-Marie Bergman arrangerat. Pengarna går till Rädda barnen.

Vi ska va på plats kl 16.00 och rigga prylar och soundchecka. Klockan 18.00 kommer gästerna, och först kl 22 spelar vi....men kul ska det bli, bönder :-)

Ses imorgon, alltså!


/Dennis, Lenis, Larsis, Christeris

Hemsida: http://www.bloosblasters.se
MySpace: http://www.myspace.com/bloosblasters
Bloosblasters blogg: http://bloosblasters.blogg.se

PS. Glöm inte att anmäla er till Bloosblasters nyhetsbrev. Skicka ett mejl till [email protected], så lägger vi er till listan. DS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0