En timme extra...Rädda Barnen...och Christer Ryttare

Bild: Christer Flebbe till häst på Youtube

Bild: Christer Flebbe till häst på Youtube


Godmorgon, allesammans.

Skönt att få en timme extra. Den behövdes verkligen. Känner mig helt slut ändå, faktiskt.

Vi var ju ute och giggade igår, och kom hem ganska sent efter att ha packat in alla prylar i relokalen, och efter att ha köpt ett bauta-stort mjölkchoklad på Statoil.

Jo, det var ju Rädda Barnen-spelning på Strand i Landskrona igår. Verkligen kul. Mycket folk, trevligt folk, god mat, och ett grymt gung! Tack, Rose-Marie Bergman (som arrangerade det hela), för att du gjort ett så gott jobb.....en hel del tusenlappar till Rädda Barnen i Landskrona, alltså. Nice.

Jo, igår kväll på gigget nämnde jag ju, av en händelse, att jag råkat hitta ett klipp på Youtube, med vår gitarrist Christer Flebbe i huvudrollen.....hehehehe. Här kommer en länk till det klippet: http://www.youtube.com/watch?v=dT54wQQSzR4

Så jäkla graciös stil den mannen har....wow!!!...har aldrig sett någon annan, nånsin, med sådan talang...shit! Rock on, Flebbe!

Mmmm....nu e det dags att jobba vidare med konsulta-kneget. Jag har en del dokument till att producera....deadline på torsdag....pust!

Ha en grym söndag...och njut av den där extra timmen som vi fick inatt.

/Dennis, Lena, Christer Ryttare och Lars

Hemsida: http://www.bloosblasters.se
MySpace: http://www.myspace.com/bloosblasters
Bloosblasters blogg: http://bloosblasters.blogg.se

PS. Glöm inte att anmäla er till Bloosblasters nyhetsbrev. Skicka ett mejl till [email protected], så lägger vi er till listan. DS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0