Bloosblasters fans...världens mest hjälpsamma människor


Bild: Stephanie Hofschlaeger, www.djk.de

Bild: Stephanie Hofschlaeger, www.djk.de

Wow....igår ställde jag en fråga via Bloosblasters nyhetsbrev (och den här bloggen), om att vi skulle behöva hjälp med layout-arbetet kring vår nya cd-skiva. Efter 5 minuter kom första svaret, och efter ytterligare en timme, hade 4 personer svarat att de kunde hjälpa till....wow!!!

Tack till alla dessa personer: Annika Thunholm-Andersson, Sune Tillberg, Richard Rosvall och Görgen Majewski

Vi fick då ett kärt bekymmer på halsen, dvs. att bestämma hur vi skulle gå vidare...hehehe ;-)

Vi bestämde oss för att ta det i "rätt ordning", och alltså följa upp kontakten som Annika Thunholm-Andersson gav, nämligen den till hennes dotter som har en reklambyrå i Stockholm, Fooorm: www.fooorm.se

Ska kontakta henne via mejl ikväll.

Great ;-)

...och till er andra, finns alltså ett gratis-ex av den nya plattan, så snart den börjar säljas...bara ni påminner mig dock...hehehe :-)

Stort tack för hjälpen!!!

Just att så många människor (på så kort tid dessutom), visar hjälpsamhet på det viset, är fantastiskt tycker jag. Genast får jag idéer om hur alla "fans" faktiskt skulle kunna "hjälpa till" på andra sätt. Vad sägs om följande tokiga idé?

Alla som vill får vara med och skriva Bloosblasters nästa "hit-låt". Vi sätter upp ett forum dit man kan skicka text- och musikfragment, som sedan pusslas samman till en guld-trudelutt :-)

Hmmm....ska fundera vidare på denna tokiga idé ;-)

Eller....att alla som vill får bli bokare åt Bloosblasters, och får en viss procent på avtalat gage....hehehe...vilken superidé, eller?

Tyck till, ifall ni känner för det via [email protected].

Hörs och ses.

/Dennis och di andra

PS. Glöm inte att anmäla er till Bloosblasters nyhetsbrev. Skicka ett mejl till [email protected], så lägger vi er till listan. DS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0