Bloosblasters förbereder demo-utskick

Foto: Kymberly Vohsen, http://kvohsen.carbonmade.com
Foto: Kymberly Vohsen, http://kvohsen.carbonmade.com


Ja, som ni alla vet, alltså ni som följt oss ett tag, så har vi en cd-skiva på G. Den är egentligen färdiginspelad och klar, men efter att vi gjort en del överväganden har vi faktiskt bestämt oss för att lägga lite blås på en del av låtarna.

Det är saxofonisten Janne Erlandsson som fått uppdraget att skriva blåsarrangemanget. Han kommer att ta med sig två blåsar-vänner (barytonsax och trumpet, tror jag), och åka upp till den långhårige mannen i skägg, som kommer att spela in tutande i sin studio, långt ute i skogen, bland rådjur och älgar. Kul!!! ....och Janne och Mr Persson har ju jobbat ihop förut...och trivs ihop.

Janne e ju en go gubbe som jag lirat med en hel del gånger då jag gästat Rock'n'roll Torpedoes förr om åren.

Det som är extra great är att Mr Persson dessutom erbjudit sig att mixa plattan, och kanske, om det passar, smycka låtarna med lite Guild Carved-gitarr :-)

Men...vi kan emellertid inte vänta tills plattan e klar, med att skicka ut demos till festivaler och andra spelställen. Vår bokare, Nisse Nilsson, jagar mig förtvivlat med krav på en nyinspelad demo. Pust ;-)

Så...i vecka ska jag bränna ett helt gäng plattor att skicka ut. Hoppas nu att arrangörerna gillar det de hör, så att Nisse slipper ljuga ihop nån rövarhistoria om hur goa vi "egentligen" är.....hehehe.

Så...om någon av er som läser det här, jobbar som arrangör eller känner någon, som funderar på att boka oss, men som först vill höra några nya låtar, så bara hojjta till (via [email protected]), ...då skickar vi en demo på studs.

Hörs snart, coolingar.

/Dennis (som vann bowling-matchen härförleden), Lena, Lars och Christer

Hemsida: http://www.bloosblasters.se
MySpace: http://www.myspace.com/bloosblasters
Bloosblasters blogg: http://bloosblasters.blogg.se

PS. Glöm inte att anmäla er till Bloosblasters nyhetsbrev. Skicka ett mejl till [email protected], så lägger vi er till listan. DS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0