Mycket på G i veckan

Foto: Matts Rydén,   http://www.myspace.com/mattsryden

Bild: Christer Flebbe

Foto: Matts Rydén,
http://www.myspace.com/mattsryden


Tjenare.

Igår var det hårdrepa inför Jan Johansen-gigget nästa fredag (13/11). Vi hade Uffe Richard på besök i replokalen. Uffe ska ju också vara gästartist på fredag, tillsammans med Ingrid Savbrandt och Lottie Praznik.

Uffe kommer att köra två Stones-låtar (vi avslöjar inte vilka, det får ni uppleva på fredag), och jag tycker att vi fick till ett rejält sväng. Uffe har en go röst och kommer att röja loss med sitt munspel. (.....och Christer Flebbe spelade som en gud i lokalen.....bli så jäkla avundsjuk på den mannen...hehehe.)

På tisdag kommer vi att repa med Lottie. Hon ska köra en Hoffsten- och en Joplin-låt. Lottie är en grym sångerska. Några av er minns kanske hennes framträdande i "Sikta mot stjärnorna" för några år sedan, då hon "härmade" just Janis Joplin. Don't miss this, folks!

Dock hinner vi inte med att repa med Ingrid Savbrandt innan fredag, men eftersom Ingrid är en väldigt erfaren bluessångerska, kommer vi att köra på talang....och det kommer att räcka långt.....det lovar jag.

Imorgon måndag, blir det lite vila från musiken, men på tisdag är det alltså ännu dags en hård-repa. På torsdag giggar vi på St Gertrud i Malmö och på fredag är det månadens höjdpunkt: Gig med Jan Johansen....och vi kommer att välta stället.

...sen bär det av hem till "den långhårige mannen i skägg", på söndag, för inspelning av blås till vår nya platta.

Mycket på G.....men jäkligt kul!!!

Hörs.

Dennis , Lena, Lars och Christer

Hemsida: http://www.bloosblasters.se
MySpace: http://www.myspace.com/bloosblasters
Bloosblasters blogg: http://bloosblasters.blogg.se

PS. Glöm inte att anmäla er till Bloosblasters nyhetsbrev. Skicka ett mejl till [email protected], så lägger vi er till listan. DS.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0