Chans att spela förband till Status Quo

Bild: Status Quo

Bild: Status Quo


Status Quo kommer till Landskrona i sommar! Coolt!

Anledningen är att Totte Lundgren (konsertarrangör och ägare till KB i Malmö) har beslutat att placera eventet just i denna härliga stad....men att Totte faktiskt överhuvud taget intresserat sig för staden, och Citadellområdet, beror på att han blivit inbjuden av kulturförvaltning, kommunpolitiker och Statens Fastighetsverk (som äger Citadellet)...ett initiativ som faktisk undertecknad står bakom :-) ....and I'm proud of it!!!

Lyckas satsningen i sommar, kommer säkert Totte-mannen att placera flera coola events i staden....och det skulle ju innebära ett grymt lyft för Landskrona, eller hur!!!

...och nu har Bloosblasters anmält sitt intresse av att spela förband till gubb-rockarna (tack för tipset, Nisse-bokare). Det har vi gjort via en särskild sajt, www.openingact.se, som specialiserat sig på att erbjuda band att "tävla" om att spela förband till stora, internationella akter....en häftig affärsidé.

Längre fram kommer allmänhet att få chans att rösta på de olika band som anmält sig, men även gubbarna i Status Quo, och arrangörer kommer att vara med i valprocessen. Så....när röstningen öppnar, om ett par månader, kommer vi att be er alla att rösta på oss....såklart ;-)


Igår spelade vi föresten på Teatern i Landskrona. En fantastisk byggnad, en skön scen, professionella tekniker och en härlig publik. Vi njöt och ni partade loss. Tack :-)

Hörs.

/Dennis , Lena, Lars och Christer

Hemsida: http://www.bloosblasters.se
MySpace: http://www.myspace.com/bloosblasters
Bloosblasters blogg: http://bloosblasters.blogg.se

PS. Glöm inte att anmäla er till Bloosblasters nyhetsbrev. Skicka ett mejl till [email protected], så lägger vi er till listan. DS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0