Bloosblasters & Jan Johansen i lokalpressen

Bild: Jan Johansen i Lokaltidningen


Bild: Jan Johansen i Lokaltidningen


Jepp...igår kom Lokaltidningen ut, och då kunde vi läsa en fin artikel om Bloosblasters gig med Janne Johansen: http://www.e-pages.dk/landskrona/96/ (kolla in siden 36 - 37).

Lokaltidningen gillar Jannes bluesinsats:

"Det blev en helkväll med skön musik och härliga människor på Tages i fredags när Bloosblasters anordnade Bloosbklubb. Storstjärnan Jan Johansen överraskade alla med att visa att han kan sjunga annat än ballader och dessutom göra det väldigt bra."


Jepp...säga vad man vill om reklamfinansierad journalistik, men jag tycker minsann att Lokaltidningen gör ett gott jobb när det gäller den lokala nyhetsbevakningen, och att de i hög grad bidrar till att visa upp mycket av det goa och positiva som händer i staden. Verkligen nice!


Igår var vi alltså på gospel i Borgeby kyrka. Riktigt trevligt! Carina Möllerberg välte nästa kyrkan med sin sånginsats och hennes fd. make, Kent Möllerberg, rockade loss på basen. Guld!

...och Lena blev nästan frälst ;-)

Hörs.

/Dennis, Lena, Lars och Christer

Hemsida: http://www.bloosblasters.se
MySpace: http://www.myspace.com/bloosblasters
Bloosblasters blogg: http://bloosblasters.blogg.se

PS. Glöm inte att anmäla er till Bloosblasters nyhetsbrev. Skicka ett mejl till [email protected], så lägger vi er till listan. DS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0