Inför Bloosblasters förbandsgig till Louise Hoffsten

Bild: Louise Hoffsten  Fotograf: Emma Mattsson, http://emmattsson.se

Bild: Louise Hoffsten
Fotograf: Emma Mattsson,
http://emmattsson.se


Hajsan :-)

Just nu har Bloosblasters ett litet uppehåll i giggandet, och koncentrerar oss i stället på arbetet i studion med Peps Persson, medan vi närmar oss en behövlig jul-vila.

Nästa gig i kalendern är först den 29 januari, då vi värmer upp för Louise Hoffsten på the Tivoli i Helsingborg, http://www.thetivoli.nu/module.asp?XModuleId=17242&page=detail&NewsId=20141.

Inför det gigget, passar vi nu på med lite Hoffsten-info och Hoffsten-länkar. Håll till godo, gott folk.

Louise Hoffsten:

Från Wikipedia:
Anna Viktoria Louise Hoffsten, född 6 september 1965 i Linköping, Östergötlands län, är en sångerska, kompositör, textförfattare, munspelare och filosofie hedersdoktor vid Linköpings universitet. Hon är dotter till Gunnar Hoffsten och är gift med skådespelaren Dan Bratt.

Från Lena:
"Min dotter Kim spelade in en Hoffsten-låt, "Balladen om ett munspel, när Kim bara var 6 år gammal (hon fyller snart 20). Hon sjöng och spelade munspel på den inspelningen. Vi skickade inspelningen till Louise som svarade med ett långt brev, som berättade hur glad och imponerad hon hade blivit. Flera år senare träffade jag Louise på en konstutställning i Malmö, och Louise mindes mycket väl inspelningen. Faktiskt så väl att hon ringde upp mig några dagar senare och talade in ett kärt meddelande på min svarare. Verkligen kul!"

Från Dennis:
"För ett halvår sedan försökte jag få tag på Louise via hennes man Dan Bratt. Jag mejlade honom och bad att han skulle vidarebefordra mejlet till Louise. Det gällde en förfrågan om ett gig med Bloosblasters. En halvtimme efter att jag skickat iväg mejlet, ringde min mobil....och shit vad jag blev överraskad och glad, när jag förstod att det var självaste Louise som jag snackade med. Hon berättade att hon kände till vårt band och att hon hade en av våra plattor, samt att hon gärna skulle vilja komma och lyssna på oss någon gång...men kunde tyvärr inte ta gigget som jag frågade henne om. Dock....den 29/1 får hon möjlighet att lyssna på oss live...hehehe ;-)"

Hemsida: http://www.hoffsten.com/

Från inspelningen av albumet "Så speciell" i Atlantisstudion: http://www.youtube.com/watch?v=-ubcGPAsOuo

Louise i ett intervju-klipp: http://www.svd.se/kulturnoje/nyheter/webbtv/louise-hoffsten-i-svd-intervju_3783967.svd

Louise i P4-intervju: http://www.sr.se/webbradio/?Type=db&Id=2048644

Dennis favorit-Hoffsten-låt: Hit Me With Your Lovething - http://open.spotify.com/track/0FmboQQygnQxLTyLy5dMv7


Hörs, vänner

/Dennis, Lena Christer och Lars

Hemsida: http://www.bloosblasters.se
MySpace: http://www.myspace.com/bloosblasters
Bloosblasters blogg: http://bloosblasters.blogg.se

PS. Glöm inte att anmäla er till Bloosblasters nyhetsbrev. Skicka ett mejl till [email protected], så lägger vi er till listan. DS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0